Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pentru noi important esti tu!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
In cadrul clinicii New Medical Optic Vision puteti gasi o gama variata de ochelari de vedere.
20% reducere la un pachet complet (rame+lentile+montaj)
Sub acoperisul Clinicii New Medical, a luat nastere acest proiect, din dorinta de a satisface cat mai multe dintre nevoile pacientilor nostri.
Pentru noi, fiecare pacient este important si nu uitam nicio clipa ca inainte de toate este om si are nevoie sa fie tratat ca atare. De aceea tot ce facem porneste din respect pentru oameni si pentru sanatatea lor.
Prin serviciile medicale oferite acoperim un pachet complex de servicii de preventie, diagnostic si tratament in domeniul oftalmologic.
Intr-o noua locatie, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 28, peste drum de parcul Hasdeu, clinica New Medical va pune la dispozitie un medic oftalmolog exceptional, care beneficiind de o linie medicala completa, noua si de ultima generatie, poate diagnostica cu precizie bolile de la nivelul ochilor, atat pentru adulti cat si pt copii.
In aceiasi echipa activeaza si inginerul nostru optimetrist si un consilier in vanzari, toate pentru o garantie a calitatii ochelarilor achizitionati de la noi.
Vrem sa demonstram ca serviciile medicale de calitate, acordate in conditii civilizate, in care doar pacientul conteaza, pot fi si accesibile.
New Medical Optic Vision - din suflet pt ochii tai!

De ce New Medical Optic Vision?

PENTRU CA NOI AVEM INTOTDEAUNA:

-Respect deplin fata de pacient
-Medic specialist oftalmolog gata sa te ajute oricand
-Servicii medicale complexe si complete
-Aparatura medicala performanta
-Gama vasta de rame si lentile de ochelari pentru toate gusturile si bugetele
-Punem mult accent pe calitatea produselor si a serviciilor oferite
-Suntem disponibili pentru tine cu raspuns la orice intrebare prin telefon, whatsapp, e-mail sau in clinica (str.Tudor Vladimirescu nr28.)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura